Dollan växer!!

Tiden går och idag blir vår lilla bebis hela 8 månader. Nu är hon inte så liten längre. Hon sitter stadigt på sin lilla gump och sträcker ut sina lååånga långa armar efter allt hon ser. Babblar gör hon också hela tiden, maamaa säger hon till och med. Åååh man blir ju varm i hela kroppen och hjärtat slår lite extra. Hon är heelt underbar vår lilla tjej.
 
Hon kan förflytta sej väldigt väldigt långsamt. Om man till exempel sätter henne på golvet så flyttar hon sej på nått konstigt sätt bakåt, inte riktigt så att det syns men rätt som det är så har hon flyttat sej. Haha!! Det är så himla roligt att se hur hon utvecklas och mer och mer blir till en alldeles egen person. Älskade lilla barn.
 
En annan sak hon gillar är att leka tittut, det är mycket spännande när man gömmer ansiktet i händerna och hon själv får ta bort dom, eller när man slänger snutten över huvudet på henne så tittar hon alltid fram med världens sötaste smile och två små söta veck på näsan.
 
Samtidigt som det är helt underbart att se henne växa och utvecklas så önskar jag såå att jag kunde stanna tiden och bara hålla henne i min famn för alltid. Jaja, drömma kan man ju alltid. Hehe!! ♥
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0