~ITALIEN~

Borta bra men hemma är ändå alltid bäst, eller?
 
Vi hade himla gött i Italien asså, men det var ju lite väl varmt. Framför allt var det jobbigt för E som fick hemska värmeutslag över hela kroppen. Hon verkade inte lida så mycket av det, men ändå. Det var svårt att sova på natten osv. Meen såklart var det underbart också.
 
När vi först kom fram så mötte mamma och pappa upp oss vid bussen och sedan bjöd dom på dricka på en bar i närheten av busshållplatsen. Vid det laget trodde jag att det inte fanns mer svett i min kropp, men det visade sej senare att jag hade fel. Jösses så svettigt det har varit. Dom 5 första dagarna tillbringades tillsammans med mina föräldrar och det var självklart himla trevligt.
Sista veckan var det bara vi där och det var ju såklart mysigt det också. På dagarna hade vi runt 32 grader och på kvällarna var det ca 26-28 grader. Varmt som sagt.
 
Nu är vi i alla fall hemma igen och det är riktigt gott att vara det. Visst längtar en del av mej tillbaka ner, men värmen var bara för mycket. E hade inte ett klädesplagg på sej under hela resan, det var knappt vi hade blöja på henne, då kankse ni fattar hur varmt det var.
 
Annars har barnen badat och plaskat som galningar och en annan har fått ränna runt, ut på piren och leta krabbor, ner i vattnet och hoppa över vågor, shoppat i vagnarna som släpas runt på stranden. Jobbigt, haha mycket jobbigt.
 
 
Okej, nu kommer bilderna lite huller om buller. Orka liksom!
 
 

Kommentarer
Postat av: Terre

Vad härligt ni verkar haft det! Härligt med riktig sommar :)

Svar: Jaa riktigt skönt att få komma iväg lite. Men några grader svalare hade inte varit fel (om man får klaga lite). ;)
Elle


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0