Halloween!


Halloween-PumpaIdag är det halloween för alla som inte visste det. Kom en liten unge till oss igår, ensam, klockan halv tio och spökade. Lite i senaste laget kanske. Inget godis hade tant Elle hemma heller. Stackars ungar. Men idag står en pumpa på trappan i alla fall.

Nu var jag sådär redig igen, Haha!!

I alla fall, så är det ju alltid lika snurrigt det där med vilken dag ungarna ska ut å spöka. Jag personligen tycker ju det verkar helt klart vettigast att göra det på Halloween-dagen i så fall och ingen annan dag.

Ha en fin kväll nu!






Såhär stog det förresten på wikipedia:

I USA infaller alltid Halloween den 31 oktober medan firandet i Sverige vanligtvis sker på aftonen före Alla helgons dag som är första lördagen i november, oavsett datum. Men Halloweenfester kan även förekomma lite när som helst i slutet av oktober eller början av november. I ett försök att hålla Halloween skilt från allhelgona firanden, så har köpmannaföreningen i vissa städer gått ut med en önskan till sina medlemmar att fira Halloween sista lördagen i oktober. Detta skulle samtidigt stämma bättre med Amerikanskt "Halloween Weekend".




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0