En marsdag

Att det ska behöva ta sån tid att få till ett litet inlägg. Skrev detta i förmiddags, men så blev man avbruten gång på gång när det var dags för bilderna men nu så.


Igår var det ju för övrigt en helt underbar dag. Därav ingen bloggning. Först var jag lite redig här hemma och tvättade och sopade bort hösten på utsidan.

Efter att jag hämtat lilllan på dagis så gick vi hem och satt på altanen en stund i solen och käka chokladpudding. Hur gott är inte det då??

Efter en liten stund ringde min mormor och sa att hon var redo för besök så vi packade in oss i bilen och drog iväg. Satt på hennes balkong en stund och njöt av solen och kollade på några brandmän som höll på med vad dom nu höll på med, övning eller nått. Schysst om någon, som i vanliga fall bor ganska så insynsskyddat där på översta våningen hade rajtan tajtan i köket eller nått, haha. Kul tyckte vi!

Sedan fick vi pannkakor och kollade på gamla kort från 80-talet, haha!!!

Kvällen avslutades med ett riktigt najs Sh'bam-pass. Lite svårt att hänga med då det var nytt program, men det gick fiiint.

Me, mami, papi å syrran på 80-talet. Visst är vi fina?




Kommentarer
Postat av: isabelle

Det är ju så jobbigt när barnen är sjuka, och man inget kan göra :-( Va skönt att hon fick det såpass lindrigt iaf :-) Det går verkligen jätte bra, helt chockad är jag faktiskt. Storasyster är jätte gullig och snäll mot lillasyster. Hon är trotsig men det var hon redan innan, det kommer i vågor. Hon är ju tre år och har så mycket känslor, ibland är det svårt för henne att sätta ord och hantera känslorna :-). Hur går det mellan dina flickor? Jag har lagt ut en bild på lillasyster nu :-) Känner igen det där med att bli avbruten ;-)

2012-03-29 @ 20:35:07
URL: http://blogg.mama.nu/isbell
Postat av: Mamma Mailan - ytterligare en jävla mammablogg

hellluuuuu!

vad lik din syster är er mamma!

2012-04-03 @ 11:33:22
URL: http://mamma-mailan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0