Chicken pox


Undrade just när det var L's tur att få vattenkoppor. I onsdags dök det upp något på hennes mage som såg väldigt misstänksamt ut, men sen inget mer. På torsdag morgon så väckte hon mej för att jag skulle titta på hennes arm, hmm joo jaa där var ytterligare en sak med misstänksamt utseende. Men vi gick i alla fall till dagis för att få ett proffs att kolla på hennes märkliga prickar. Där fick vi inga 100%-iga besked heller men vi blev i alla fall hemskickade igen.
Efter att hon kom hem från sjukhuset på torsdagen så hade hennes skumma prickar förökat sej igen. Två stora vattenfyllda blåsor hade hon i pannan. Jepp, det var definitivt vattenkoppor och sen har dom bara blivit fler och fler. Vissa är helt enorma och jag tycker så synd om mitt lilla hjärta.

Hon har skrikit såå, hon har nog nästan blivit galen bitvis. Vi sa till henne att hon absolut inte får klia och det har hon inte gjort. Så himla duktig är hon. Men dom små äckliga kopporna tar sej minsann fram överallt. I hårbotten, öronen, munnen, mellan benen och jaa tamejtusan överallt. Nu återstår det bara att se om ca 2 veckor, ifall E också åker på det. I hope not....eller?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0