Vem är han den där Tomten egentligen??

Hallå kära ni!!

Varken igår eller i förrgår fanns det någon tid till att blogga så det får bli en liten snabbing nu..
Julaftonen var allmänt stressig men ack så mysig. 

Dagen började med att Lillan väckte mej omkring klockan 7. "Mamma, Tomten har varit hääär, han kooom!!!" hörde jag inifrån hennes rum. Haha, going. Sen var dagen igång. Hon var helt överlycklig att han inte glömt bort henne. Efter ett par timmars mys i sängen med hela familjen var det dags att gå upp. Sen gjorde vi oss iordning för firande. 
Började som vanligt hemma hos min svärföräldrar med julmat och andra onyttigheter. Kalle missades helt å hållet men julklappsöppning hann vi med i alla fall. Lillan var såklart i eld och lågor och hade varit helt hoppetossig de senaste dagarna.

När vi var klara uppe hos dom så var det till att packa in oss i bilen för att rusa vidare till nästa julfirande hos mina föräldrar. Det var lite körigt då jag tamejtusan lyckades lösa tomteproblemet. Bästa tomten hade vi, haha. Lillan vart rädd till en början och gömde sej under bordet, men när hon märkte att kusinen vågade och hon såg att det inte var någon fara så kom hon fram och då var hon hur tuff som helst. Konstigt det dära. Man såg hur hon stog och försökte kika in under skägget för hon såg ju att det inte var ett riktigt skägg, men ändå måste han ju vara på riktigt han visste ju allt om henne. Det är verkligen ett mysterium det där med tomten...Vem är han egentligen???

Trötta och nöjda gick vi sedan hemåt nångång runt ett-tiden. Stora tjejen stannade kvar hos mormor och morfar, så vi fick sovmorgon, Härligt!


Kommentarer
Postat av: Anna

Dina tjejer är så söta!

Otroligt sött kort längre ner på två små pepparkakor.

2011-12-28 @ 21:01:48
URL: http://anderssonlindstrom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0