Gamla goda fjortistiden

 

Då har Frida åkt hem och jag blir ensam kvar. Nää hehe, min alldeles egna prins kommer hem snart, mys. Då kanske man kan få sej ett nyp, hahaha!! Nooo!!! what?
Va uppe på vinden en snabbis å tog ner en låda med massa gamla foton. Så jäkla kul att kolla gamla bilder på folk å se hur dom har förändrats och vissa har ju inte ändrats ett dugg.
Filmen vi hyrde blev i alla I taket lyser stjärnorna. En riktigt bra film. Man kände sej som fjortis igen där en kort stund, hehe!. En riktig fjortisfilm. Gud va kul man hade på den tiden, då man gick i högstadiet. Det va lätt roligaste tiden. Vi hade såå kul, alltid full fart och fester hit och dit. En period umgicks verkligen alla med alla. Såna människor man idag aldrig ens skulle se i närheten av varandra. Vad bra det va förr. Våra grillfester på platsen där i skogen där vi jämt var fullt med folk. Alla sorters människor tog sej dit och det var ett jävla drag. Alla fester man hade när föräldrarna var bortresta och allt man fick återställa innan dom skulle komma hem. Limma ihop saker och sånt. Hahaha!! Skidresorna med skolan å allt galet som hände på bussresan dit. Å massa massa annat. Det va tider det.
Detta inlägget blev inte alls vad jag hade tänkt. Hmm, ibland spårar det bara ur helt och hållet. Någon som håller med om att högstadietiden va grym. När man var en riktig fjortis.


Film och gotta

Någon som känner igen sej???


Läs andra bloggar om , , , , ,


Kommentarer
Postat av: Miakela

taket lyser stjärnorna har ajgs ett helt okej film=)! allt bra idag annars?!

2009-09-27 @ 10:48:49
URL: http://mikaelaelisacharlotte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0