Vilken härlig dag, har tagit massa bilder och dom kommer här.

Idag har vi varit på barnkalas. Kompisarnas dotter fyller 3år idag. Grattis lillan. Hon och Leah har varit kompisar sedan dom föddes typ. Skiljer 5 veckor på dom ganska så exakt. Dom är så söta ihop så det är inte klokt. Jollan är så söt jämt när Leah kommer. Hon ropar efter Leah å blir jätteglad. Och vice versa. Gullongar säger jag bara.
I alla fall. Idag harde dom kalas för lilla Jollan och det va ponnyridning å fiskadamm. Barnen var alldeles exalterade av allt kul. Leah va lite sådär avvaktande först, men sen skulle hon självklart upp på hästen å hon tyckte det va så roligt. Freddans mamma sprang lite med hästen också så då skrattade lillan så gott.
Det bjöds på korv med bröd å efter det blev det glass. Som ett riktigt barnkalas. Kul va det i alla fall.

Hästarna görs iordning

Leah håller i grejerna, men vågade inte gå för nära.

På ridtur

Så stolt på hästen

Lillan fiskar i fiskedammen

Sötaste tjejerna

Åka fyrhjuling va tydligen en hit.



Efter kalaset kände vi inte för att åka hem så vi bestämde oss för att åka en sväng till Bohus fästning. Det va ju rätt gött v'der och solen sken imellanåt. Då blev det riktigt varm å gött. Tod oss en glass och promenerade sedan runt fästningen. Väldigt mysigt. Nu ligger sessan och sover och jag ska gå upp till mama å papa å se ifall dom har någon bra film man kan kolla på. God natt mina vänner, vi hörs imorgon.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0