Våran lilla semestertripp, del 2

Torsdagen va ganska så blåsig så vi blev inte långvariga på stranden. Istället åkte vi en sväng till systemet å handlade lite gott sen till affären å så efter det hem. Jag köpte mej ett par nya fakefoppisar i hallonrött. Härlig färg det. När vi kom tillbaka till huset låg Syrran å Manno å vilade, barnen lekte på övervåningen så jag, Prinsen å lillan gick på lite upptäcktsfärd. Bort över tågbron och ner på en lummig liten väg som såg ut att leda rätt ut i ingenstans. Men längst bort låg en liten gård å bortom den bara stora åkrar. Väldigt fint landskap måste jag säga. Efter vår lilla promenix var det dags att fixa med grillen å så. Efter maten spelade vi "Hur fan visste du det" Haha!! Det är ju en del snusk i detta spel och Melizza å Elliot blev ganska så fnissiga kan man säga. 
Vi skulle egentligen åkt hem idag, men bestämde oss för att stanna en dag till.
Lillan spelar NintendoVäderkvarnGrllenDimma nere i hästhagen

Sista dagen (Fredag) hade vi först tänkt gå på Ölands djurpark, men vi ändrade oss och åkte istället till Kalmar slott. Så himla fint. Där hade vi en heldag, Smilla å Melizza va med på Slottskampen och blev till slut dubbade till prinsessor. Väldigt fint.
Efter slottet gick vi igenom parken som låg intill. På andra sidan parken låg en jätteläcker restaurang, där vi bestämde oss för att gå in å käka. Godaste grillbuffén blev det. Så sjukt gott. Dom hade allt möjligt som man kunde plocka till sej. Så åker vi till Kalmar någon mer gång så ska vi lätt besöka Byttan igen.
Efter middagen åkte vi till huset å packade dom sista grejerna, sen var det dags att säga hejdå!
Kalmar SlottJag spanar in riddarklädernaPrinsenElliot i riddarrustningLeah ska kasta pinnarJag å lillan på borggårdenSysterdottern och systerbonusdottern dubbade till prinsessorJag å LoveSyrran å Manno å bebisen i magen.GupphoppFamiljenUtsikten från restaurangenGoda goda matenKusiner

Kommentarer
Postat av: Rosida

Sv: Tack! :D Tycker jag med ^^

Supersöt blogg! Fin bakgrund!

2009-08-02 @ 19:36:35
URL: http://beyondthesurface.blogg.se/
Postat av: cecilia

åh fina härliga bilder (:



absolut utomhusbion är skit mysig (: näääär det inte regnar, fast i för sig en viss tjusning med det också när alla trängs under paraplyer!

2009-08-03 @ 11:48:01
URL: http://ceciliaan.blogg.se/
Postat av: NATASCHA

Fina bilder =)



Kram

2009-08-03 @ 20:42:04
URL: http://nataschalindmark.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0