Lillans födelsedag

Igår fyllde våran lilla skrutt hela 3 år. Fattar ni, det är ju helt sjukt. Vart har tiden tagit vägen? Har aldrig varit med om att tiden gått så fort innan det att man fick barn. Bebistiden var över med ett swoosh!! Samtidigt som hon är världens underbaraste, goaste unge som kan slänga ur sej helt underbara saker så har hon ett litet monster som inneboende som kommer fram ibland och då är det ju mindre trevligt. Men det glöms bort så fort denna underbara lilla goa tjej kikar fram igen. I alla fall igår fyllde hon år, så jag å sambon gick upp tidigt och fixade iordning allt. Det blev risifrutti med lite strössel på och ett ljus i på sängen. Vi hade såklart ballonger och serpentiner också för att det skulle bli extra kalasigt.
Först så fick hon några småpaket med kläder, en film Landet för längesedan och ett fiskspel. Ni vet ett sånt där som man hade när man va liten eller som dagis hade med en rund typ sjö med hål i för fiskar som snurrar runt så fiskarna öppnar och stänger munnen. Till detta va det små fiskespön som man skulle fiska upp fiskarna med när dom öppnade munnen. Ett sånt fick hon. Det va ju en klar favorit.
Sen kom sambon inrullandes med själva finalen...en cykel, ooh den gillade hon. En egen cykel, kan ni tänka er. "Har ni söpit en sån till mej? En sån blå?" Ååh sötnos, man vill bara ta tag i hennes goa kinder å pussa henne hårt.
Hon å sambon hade varit ute på en lång sväng i det härliga vädret, så hon fick prova sin nya cykel.

Senare på kvällen när jag slutat jobbet så kom syrran med familj hem till oss på lite tårta. Då fick hon ännu mer presenter. Hon var helt salig över alla fina saker hon fått och somnade gott i sin säng runt tiotiden, till sin nya ljudsaga om den lilla sjöljungfrun. Jag somnade lika gott jag, lite trångt dock i hennes säng.
Leah får frulle på sängenRosa lurvig tröjaTurkos CykelFiskspelKusinerna på besökKalasfika

Någon saknade visst ett ljus på bilden så jag fixade det...Nöjd nu syrran?? Haha!

Kommentarer
Postat av: Anonym

- awh grattis, congräätz!

2009-08-21 @ 21:13:41
URL: http://finest.se/hodamerei
Postat av: Syrran

Hallåååå mästerfotografen som bara fick me TVÅ ljus på lillans tredje födelsedag...

2009-08-21 @ 23:49:19
Postat av: Elle

Svar: Ja, men syrran...Det va enda bilden hon inte gjorde nått konstigt på...Jag kan redigera dit ett till ljus om du vill. Haha!!

2009-08-22 @ 00:06:15
URL: http://ellec.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0